Varia

 

Stickers en etiketten op rol: 20 toepassingen

20 toepassingen voor stickers en etiketten op rol

 

Als u al eens etiketten heeft laten drukken voor uw bedrijf dan weet u hoe ongelooflijk  nuttig deze kunnen zijn. Er is een enorm scala aan toepassing. Hier volgend 20 van onze favoriete toepassingen voor etiketten op rol.

 

5 voorbeelden van creatieve sticker marketingcampagnes

 

axe-reclame-vluchtwegHet inzetten van stickers in de marketingcommunicatie strategie is niet alleen een innovatieve manier om aandacht te trekken, maar ook een zeer kostenefficiënte manier om langdurig de aandacht op je merk of bedrijf te vestigen. Het fijne aan stickers is dat ze eenvoudig op maat gemaakt kunnen worden en dit is waarschijnlijk één van de belangrijkste redenen waarom ze zo populair zijn geworden als marketingmiddel.

 

Welke gedachte zit er achter de kleuren van uw merk?

 

stickerblog_de_betekenis_van_de_kleuren_in_een_logo

Kleur is één van de meest krachtige vormen van non-verbale communicatie die grafisch ontwerpers gebruiken. Het biedt direct de gelegenheid voor het overbrengen van betekenis en boodschap in uw logo-ontwerp en communicatie.

 

 

 

 

 

 

Unieke stadsgezichten van Tokyo, gemaakt van stickertjes!

 

kunstwerk-stadsgezicht-van-tokyo-in-de-nacht-met-neon-stickertjes

De neonlichten van Tokyo komen ondertussen vaak voor in artistieke werken van kunstenaars. Yukino Ohmura kwam echter met een prachtige en innovatieve manier om stadsgezichten te laten zien. Haar werken zijn gemaakt met behulp van duizenden gekleurde stickertjes, die gekocht kunnen worden bij elke kantoorboekhandel.