Ultra Destructible stickers op rol

 

Steeds meer bedrijven inventariseren en markeren hun apparatuur om een beter beheer mogelijk te maken. Bovendien kan diefstal worden voorkomen. Een van de materialen die daarvoor geschikt zijn is ultra destructable vinyl. Dit materiaal breekt in kleine stukjes wanneer men probeert het te verwijderen.

 

Markeren, beveiligen en inventariseren met destructible stickers

afbeelding van een stickers met variabele barcode en nummerHet inventariseren van apparatuur kan niet alleen een vraag zijn vanuit de accountancy, maar ook vanuit facility management. Daar kan een inventarisatie de basis zijn voor het periodiek controleren en keuren van apparatuur. Dit kan bijvoorbeeld in het kader van de NEN3140 keuring, waarbij apparatuur gecontroleerd worden op de veiligheid van het dagelijks gebruik. Eén ding is zeker: door regelgeving wordt het steeds belangrijker.

 

Wat zijn ultra destructible stickers?

afbeelding van het gebruik van een destructible stickerUltra destructible materiaal kan na het opplakken niet meer in één geheel verwijderd worden. Bij verwijderen van de sticker breekt het materiaal in kleine stukjes uit elkaar. Het materiaal is geschikt voor binnen gebruik en 1 a 2 jaar buitengebruik, afhankelijk van de gebruikte druktechniek en drukinkten.

 

Druktechnieken

Stickers.nl kan de ultra destructible stickers drukken in drie technieken: solvent print, zeefdruk en UV inkjet op rol. Daarbij kan de prijs een factor zijn. De combinatie van aantal, aantal opdrukkleuren en het formaat geven dan de doorslag voor een bepaalde techniek. Daarnaast kan de verwerking van belang zijn: sommige bedrijven prefereren losse stickers, andere stickers op vellen of rollen. Tot slot is van belang of er sprake is van oplopende nummering en barcodes.

Ga naar onze algemene stickers op rol pagina voor meer informatie over onze mogelijkheden op rol.

 

 

Overzicht

Toepassing:

 markeringssticker en beveiligingssticker voor apparatuur

   

hoofd kenmerken

 kan niet in zijn geheel worden verwijdert, breekt in kleine stukjes

 handig op rol voor snelle verwerking

   

Technieken:

 digitaal UV inkjet

 

 stansen in ronde vorm, half diep op rol

 

 

Materialen:

 wit glanzend vinyl permanent

 

 

Meer informatie

Nog meer informatie over ultra destructable pvc vindt u hier.