Eigendomsstickers met unieke barcodes en oplopende nummering stickers_van_de_week_21_eigendomsticker_NetSourcing 

 

Voor de firma NetSourcing in Waardenburg produceerden wij deze eigendomsstickers met unieke EAN128 barcode en unieke nummers.

 

 

 

 

 

De stickers worden op rol geleverd. Ze zijn watervast, krasvast en kleurecht. Het materiaal is een mat zilver polyester met extra dikke lijmlaag (Avery transfer PET matt chrome top met S8049 belijming), geschikt voor de meest uiteenlopende kunststof en metalen ondergronden. Ook gestructureerde ondergronden geven met deze belijming een zeer goede kleefkracht.

 

 

Over Netsourcing

NetSourcing is ICT dienstverlener en verhuurt in die hoedanigheid ook computers en randapparatuur. De eigendomslabels hebben naast een beveiligingsfunctie ook een identificatie functie. De helpdesk kan aan de hand van het nummer snel opzoeken om welke computer met specifieke kenmerken het gaat.

 

Voor NetSourcing zijn deze eigendomslabels een goed alternatief voor de vele malen duurdere DuraGuard stickers van de firma Seton. Daar waar sprake kan zijn van slijtage (bijvoorbeeld laptops) worden de stickers voorzien van een aparte dikke laag transparant polycarbonaat, dat als extra sticker over de eigendomssticker heen wordt geplakt. Voor apparaten als monitoren, toetsenborden en dekstop PC's is dat niet nodig. De barcode blijft goed scanbaar.

 

 

Andere mogelijkheden

Stickers.nl kan deze eigendomsstickers naast mat zilver polyester ook leveren in wit zelfklevend polyester met gelijke S8049 lijmlaag. Bovendien kunnen de chromen stickers ook voorzien worden van dekwit en full colour opdruk.

 

 

Overzicht

Toepassing:

 eigedomssticker, labelen van eigendommen

   

Technieken:

 digitaal UV inkjet op rol

 

 stansen op rol, restmateriaal verwijderd

 

 

Materialen:

 mat chrome PET S8049