Het zelf plakken van stickers kan veel tijd en vooral geld schelen. Fabrikanten van sticker materialen hebben dit uiteraard ook door en brengen steeds meer produkten op de markt die de klant eenvoudig zelf kan plakken. Ook voor de niet-ervaren plakker ligt een mooi resultaat binnen handbereik. Stickers.nl zet drie makkelijk te plakken stickermaterialen voor u op een rijtje.

 

 

1. Wit Easy Dot

Met zelfklevend wit easy dot is het opplakken van kleinere maar ook grote stickers een fluitje van een cent. De lijmlaag is niet egaal, maar bestaat uit uit kleine lijmpuntjes (lijmdotjes) waar de lucht langs kan. Een luchtbel laat zich zo gemakkelijk weg wrijven.

De lijm is herpositioneerbaar: als u de sticker in eerste instantie niet hard aanwrijft kan deze nog losgehaald worden en opnieuw worden geplakt. De lijm is niet permanent en laat tot een maand geen lijmresten achter.

De stickers zijn geschikt voor tijdelijke reclames in winkels, beursstands, tijdelijke autoreclame en nog veel meer. Overigens zijn Easy Dot stickers ook geschikt voor langdurig gebruik binnen.

 

 

2. Easy dot raamsticker, binnen plakken, buiten lezen

Dit materiaal is een uitstekend alternatief voor statisch hechtend vinyl, dat erg lastig te plakken is zonder lelijke luchtbellen. De sticker wordt aan de binnenzijde van het raam geplakt en is dan aan de buitenzijde leesbaar. Vooral voor winkelruiten zijn ze erg geschikt.

Ook deze soort is herpositioneerbaar en niet permanent. Uw winkelpersoneel kan de stickers zeer gemakkelijk zelf plakken zonder luchtbellen. Is het resultaat niet 100%, haal hem los en plak opnieuw!

De stickers zijn zeer geschikt voor tijdelijke acties op ramen.

 

 

3. Airflow 3 jaars folie

Dit materiaal verkopen wij vooral voor het bestickeren van producten. Ze zijn voorzien van een glanzend of mat laminaat. De lijmlaag bevat luchtkanaaltjes, zodat luchtbellen kunnen worden weggewreven. De stickers zijn kortstondig herpositioneerbaar, mits niet te hard aangewreven. De lijmlaag is waterbestendig en geschikt voor langdurig buiten gebruik. Stickers groter dan een A3 vragen enige oefening voor het aanbrengen, maar dit went zeer snel. Grote stickers worden veelal gebruikt voor het langdurig bestickeren van winkelruiten, kleding inzamelingscontainers en afvalcontainers. De stickers zijn geschikt voor grotere aantallen. Vooral voor het personaliseren van producten zijn ze zeer geschikt door de herpositioneerbaarheid. Hierdoor gaan geen stickers verloren. Voor steeds meer klanten verzorgen wij de productie van enkelstuks stickers in kleine series.

 

 

Heeft u een onderwerp waar u graag wat meer over zou willen weten? Mail dan naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en wij gaan de vraag zo goed mogelijk beantwoorden.

Of bel: 073 6422334.