keuringsstickers_de_kwaliteit_is_belangrijk

Dat is een van de eerste vragen die wij stellen wanneer u bij ons een offerte aanvraagt. Wij maken stickers in allerlei technieken: zeefdruk, solvent print, digitaal offset, digitaal op rol, thermal transfer en boekdruk op rol. 

 

 

 

 

 

 

 

Vooral van belang is de ondergrond waarop u de sticker wilt gaan plakken. Is de ondergrond glad of ruwer, is de ondergrond van kunststof, metaal of glas. Is de ondergrond papier of gecoat papier? Moet de sticker een al bestaande opdruk afdekken? Wordt de sticker binnen of buiten geplakt? Bij welke temperatuur wordt de sticker geplakt of komt de sticker in aanraking met vocht/condens? Moet de sticker een lijmlaag hebben? Zo enige vragen die in een telefonisch gesprek met u voorbij komen.

 

Al deze vragen zijn van belang om tot een goede keuze van het materiaal en de juiste lijmlaag te komen. Op onze website staan een aantal van de meest voorkomende materialen maar er zijn nog veel meer mogelijkheden die wij u kunnen aanraden. Wanneer wij twijfelen over het juiste materiaal zullen wij u modellen zenden zodat u zelf kunt testen of de door ons aangeraden sticker voor u de juiste oplossing is.