Stickers duurzaam voor binnen en buiten

Stickers.nl kan als geen ander slijtvaste, kleurechte indoor en outdoor stickers produceren. Wij hebben hiervoor drie uitstekende druktechnieken in eigen huis. Kleine stickers, grote stickers?  1 kleur, meerdere kleuren, full colour? Standaard of speciale materialen?  1 of 100.000 stuks? stickers.nl heeft een passend product! Kies een techniek voor meer info, modellen of online offerte:

etiketten_stickers_mild_solvent_print

Eco solvent print 

 • full colour
 • weersbestendig
 • kleine én grote formaten, vanaf oplage 1
 • elke vorm, los of stroken/vellen

Lees meer over eco solvent print

etiketten_stickers_zeefdrukZeefdruk

 • 1 tot 5 kleuren of full colour, in kleine en grote oplagen
 • weersbestendig, benzinevast
 • klein en groot tot 65 x 95 cm.
 • elke vorm, los of stroken/vellen

Lees meer over zeefdruk

etiketten_stickers_uv_inkjet

Digitaal UV print op rol

 • full colour met wit, oranje en violet, groot kleurbereik
 • briljante, glanzende opdruk op diverse folies
 • variabele data: nummers, barcodes, QR-codes
 • op rol, vanaf 500 stuks

Lees meer over digitaal UV print op rol

 

Buitenstickers

Buitenstickers / outdoor stickers

stickers.nl biedt talloze mogelijkheden en voordelen voor buitenstickers:

 • Waterbestendig en krasvast
 • Geschikt voor kleine en grote oplagen
 • Kleurecht, zeefdruk en digitaal UV zijn benzinevast en slijtvast
 • Optioneel is een transparante beschermlaag
 • Uitgevoerd in full colour, zeefdruk in PMS kleuren
 • Solvent print voorzien van een mat of glanzend laminaat
 • Zeer veel materiaalsoorten van standaard vinyl tot speciale polyester soorten

 

modellen_outdoor_stickersGratis testmodellen

Probeer onze kwaliteit gewoon even uit! Test onze materialen op kleefkracht, krasvastheid en andere voor u belangrijke kenmerken. Op elke techniek pagina kunt u de modellen online aanvragen. Deze worden elke werkdag om 15.00 uur verzonden.

 

ALGEMEEN

Duurzame buiten stickers? Stickers.nl

Bent u op zoek naar een sticker voor buiten die kleurecht en slijtvast is? Dit kan stickers.nl voor u realiseren. Wij leveren duurzame buiten stickers, die natuurlijk ook bij gebruik binnen tegen een stootje kunnen.  

stickers.nl maakt voor duurzame stickers gebruik van eco solvent print, zeefdruk en UV inkjet op rol. De stickers zijn zowel binnen als buiten geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Geprinte stickers worden altijd uitgevoerd in full colour en kunnen wij voor u lamineren met een mat of glanzend laminaat, wat zorgt voor een betere bescherming van de opdruk van de sticker. Zeefdruk is de techniek als het gaat om duurzaamheid. Zeefdrukstickers zijn kleurecht, slijtvast, watervast, krasvast en benzinevast. Ook UV inkjet stickers zijn slijvast en chemicaliën bestendig. Probeer onze mogelijkheden uit met een van onze testmodellen.

 

eco SOLVENT PRINT

Eco solvent print

Eco solvent print is een digitale printtechniek voor kleine oplagen of grote formaten. Er wordt in full colour (CMYK) geprint, meestel op een zelfklevende vinylsoort. De afdruk is kleurecht, waterbestendig en redelijk tot goed krasvast. Voor een nog betere slijtvastheid en bij gebruik buiten raden wij aan de prints te voorzien van een transparante beschermlaag (lamineren). Een laminaat raden wij in ieder geval ook aan wanneer de stickers op voertuigen geplakt worden. Eco solvent inkt is duurzamer en krasvaster dan de solvent inkten die collega drukkers vaak gebruiken.

FOGRA39

Als enige in Nederland kan stickers.nl uw stickers desgewenst printen in de FOGRA39 standaard ten behoeve van campaign printing!

 

Meer info over eco solvent print.

 

Zeefdruk

Zeefdruk

Zeefdruk is dé druktechniek als het gaat om duurzaamheid. De afdruk op zelfklevend kunststof is kleurecht, slijtvast, watervast, krasvast en benzinevast. Zeefdrukstickers zijn daardoor zeer breed inzetbaar. De opdruk kan varieren van 1 kleur tot full colour en heeft een grote kleurintensiteit. Zeefdruk is geschikt voor zowel kleine als grote oplagen.

Rasters in zeefdruk

Veel mensen denken dat het onmogelijk is om in zeefdruk fatsoenlijke rasters te drukken. Voor wie de zeefdruktechniek goed beheerst geldt dat absoluut niet, al blijft het voor sommige drukbeelden wel lastig. Vooral egale vlakken en verlooprasters zijn moeilijk egaal te drukken. stickers.nl drukt rasters en full colour standaard in raster 44 (lijnen per centimeter)! Afhankelijk van het drukbeeld wordt bepaald of daarvan wordt afgeweken.

Zeefdruk is vaak voordeliger dan full colour print

Vooral bij grotere oplagen en wanneer er sprake is van één of twee kleuren kan zeefdruk een stuk goedkoper zijn dan printwerk!

 

Meer info over zeefdruk

 

digitaal uv op rol

Digitaal UV print op rol

Onze nieuwste aanwinst! Met deze machine (Durst Tau 150-8c)  kunnen wij ons aanbod op het gebied van weersbestendige en krasvaste duurzame stickers aanzienlijk uitbreiden. De printer drukt met UV inkt in full colour en wit. Bovendien heeft het oranje en violet aan boord voor een nog groter kleurbereik. Oranje is echt oranje, reflex blue wordt echt helder blauw. De machine kan een zeer groot scala aan zelfklevend materialen bedrukken van rol naar rol. Daarnaast kan hij variabele data printen (VDP): nummers, barcodes en QR-codes worden tijdens het printen uit een database gehaald, direct gegenereerd en meegedrukt.

 

Meer info over UV inkjet

modellen

Gratis_modellen_aanvragenGratis modellen

Vraag geheel vrijblijvend online onze modellen aan. Elke werkdag om 15.00 uur worden ze verzonden. Kijk bij elke techniek op de pagina onder het tabje modellen om ze aan te vragen. Twijfelt u welke materialen en technieken op uw situatie van toepassing zijn? Bel dan even 073-6422334 voor advies.

 

 

Advies

Advies op maat

Wanneer u twijfelt aan de keuze van druktechniek of materiaal, raden wij u aan eerst bij ons advies in te winnen over uw toepassing. U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door ons te bellen op het nummer: 073 6422334. Onze openingstijden vindt u helemaal rechts bovenaan op deze pagina.