background

 

Nummers, barcodes, QR-codes

 

Stickers.nl biedt vele mogelijkheden op het gebied van variabele data. Wij hebben een aantal technieken in huis die variabele data kunnen verwerken. Bovendien zijn wij in staat verschillende druktechnieken te combineren. Door de veelheid aan mogelijkheden kan STickers.nl u een aardig eind op weg helpen.

 

 

Variabele nummering, oplopende nummering

Steeds vaker worden stickers genummerd. Te denken valt daarbij aan keuringsstickers en machinestickers van duurzaam vinyl. Deze stickers worden meestal op vellen of stroken geleverd van 5 of 10 stuks. Daarnaast levert Stickers.nl ook genummerde papieren stickers op rol in thermal transfer gedrukt. Oplopend genummerd, aflopend genummer, telkens 2 stickers met hetzelfde nummer, het kan allemaal. Ook specifieke getalnotaties in cominatie met letters zijn mogelijk (bijvoorbeld AR-10.001 t/m AT-24.999). Tot slot maken wij veel papieren stickers waarbij het codenummer is afgedekt met krasinkt (combinatie digitale offset en zeefdruk).

 

 

Variabele barcodes

Stickers.nl levert barcodes in vele vormen. De barcodes worden voor productie gecontroleerd op de leesbaarheid. Barcodes worden toegepast op produkten, maar ook steeds vaker in magazijnen. Stickers.nl kan naast enkelvoudige barcodes ook barcodes met oplopend of aflopend nummer leveren. Stickers.nl kan uw barcode in meerdere druktechnieken produceren, afhankelijk van oplage en gebruik.

 

 

QR-codes

QR-codes kunnen een prospect naar een webpagina op uw website leiden. Deze webpagina kan continue veranderd en verbeterd worden. QR-codes worden daardoor steeds populairder. Stickers.nl kan de QR-codes voor u generen en drukken in zeefdruk, solvent print en digitaal op rol.

 

 

Combinaties

 

Uiteraard kunnen wij nummers, barcodes en QR codes combineren. Daarnaast klunnen ook variabele afbeeldingen gebruikt worden. Denk daarbij aan stickers op rol met telkens honderden verschillende afbeeldingen achter elkaar.

 

 

Aanlevering

De data dient op een specifieke manier te worden aangeleverd, echter dit is absoluut niet moeilijk. Lees meer over het aanleven van data voor variable data printing in ons blog "Variabele data drukken: eenvoudiger dan het lijkt".

 

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze verkopers. Bel 073 6422334 of mail naar info@stickers.nl